Rajković i Partizan udaljeni za 200.000 evra

Autor:

Sport

12.01.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer srpskog defanzivca Slobodana Rajkovića u rusku Ufu propao je nakon što se dve strane nisu uspele dogovoriti, prenosi ,,Sportski žurnal“.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Da li će se vratiti u svlačionicu Partizana?

Posle Peruđe, gde je Rajković obavio lekarski pregled, a potom nije uspeo da se dogovori sa predstavnicima italijanskog kluba oko plate, srpskom fudbaleru se izjalovio i transfer u Rusiju, što je prilika da Partizan ponovo sedne za pregovarački sto sa ovim defanzivcem.

Rajković je trenirao sa ekipom Partizana u poslednjih dva meseca, uprava kluba iz Humske mu je ponudila ugovor sa platom od 300.000 evra, međutim, on je to odbio zahtevavši prvo 600.000, a potom je standard spustio na 500.000 evropskih novčanica.

Ipak, Partizan nije spreman da ide tako daleko, ali kako se Rajković sada ponovo nalazi na ,,ničijoj“ zemlji, crno-beli bi, javlja ,,Žurnal“, mogli opet da se uključe u pregovore sa njim.

Pored toga, postoji mogućnost da se Rajković ponovo javi Peruđi koja ga je želela i spusti svoje zahteve, te prihvati ponudu Italijana koja je veća od one koju nudi Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading