(FOTO) Zvezda doputovala u Pafos bez dvojice stranaca!

Autor:

Sport

11.01.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u dobro poznatu bazu na Kipru, gde će na prvom delu zimskih priprema boraviti do 21. januara.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Posle prozivke i prvog treninga u 2020. godini prvotimci Zvezde su su subotu u ranim jutarnjim časovima doputovali na prvi deo zimskih priprema koje će odraditi u Pafosu.

Na prvi deo zimskih priprema Dejan Stanković poveo je 29 fudbalera. Na put nisu pošli Hose Kanjas i Žander, a u odnosu na prozivku na Kipar je stigao brzonogi krilni vezista Jug Stanojev, koji je jesenas imao zapaženu ulogu Grafičaru, u Zvezdinom razvojnom timu.

U Pafos su doputovali: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Jug Stanojev, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Radživ Van La Para, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

Crvena zvezda boraviće na Kipru do 21. januara, odigraće i jedan pripremni meč, a već 24.januara preseliće se u Tursku gde će u periodu do 7. februara odigrati šest pripremnih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading