Nova nevolja za Barselonu: Suarez mora na operaciju!

Autor:

Sport

11.01.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Atletika u polufinalu Superkupa Španije nije jedina nevolja koja je ovih dana zadesila Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Kako prenosi katalonski "Sport", povredu je doživeo Luis Suarez, koji će tokom vikenda biti podvrgnut detaljnim pregledima zbog hroničnih bolova u kolenu. Urugvajac je krajem prošle sezone odlučio da ode na operaciju, bilo je to pre finala Kupa kralja koje su igrali protiv valensije, a sve da bi spreman dočekao takmičenje Kopa Amerika, koje se igralo prošlog leta.

Međutim, bolovi su se ponovo javili tokom jeseni, a Suarez će biti podvrgnut novoj operaciji i da bi ga u tom slučaju očekivala pauza od bar mesec dana, možda i do druge polovine februara.

Izvori bliski fudbaleru tvrde da je Urugvajcu cilj da bude spreman za nastavak takmičenja u Ligi šampiona, odnosno za prvu utakmicu nokaut faze protiv Napolija 25. februara.

Zvanična potvrda ove vesti stići će najkasnije do nedelje, kada će biti poznat precizniji datum povratka Luisa Suareza. Pošto je zbog povrede van stroja i Osman Dembele, sav teret u napadačkom delu tima pašće na Lea Mesija i Antoana Grizmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading