Deki Stanković u problemu: Francuski velikan hoće napadača Zvezde!

Autor:

Sport

10.01.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski Bordo traži pojačanje u špicu napada, a među pomenutim kandidatima našao se i napadač Crvene zvezde Milan Pavkov. Kako navodi ugledni Lekip, Žirondinci su se raspitivali za odličnog golgetera srpskog šampiona, ali isti izvor dodaje da se ne očekuje da dođe do konkretnijih pregovora.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Ipak, trener Paulo Souza u narednih 20 dana, koliko traje prelazni rok, očekuje pojačanje na ovoj poziciji, a sve trenutne želje nisu previše izvodljive.

Jedna od njih je Nikola Kalinić, sa kojim je Portugalac sarađivao u Fiorentini.

Ipak, hrvatski napadač je ovom trenutku na pozajmici u Romi iz Altetiko Madrida. Onu veću želju predstavlja angažovanje Olivijea Žirua. Sjajni francuski golgeter se dogovorio sa Interom, ali Neroazuri imaju problema sa ubeđivanjem Čelsija oko obeštećenja.

Žirondinci se potajno nadaju da bi ti pregovori mogli da se izjalove, ali je to u ovom trenutku prilično daleko od realnosti.

Pavkov je pažnju evropske javnosti privukao prošle sezone golovima protiv Liverpula u Ligi šampiona, letos je bio nadomak transfera i kineski Đengsu, ali su pregovori propali u poslednji čas zbog finansijskih uslova.

Snažni golgeter jesenas nije uspeo da ponovi partije iz prošle sezone, imao je problema i sa povredama, ali je očigledno još uvek na ceni.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

U prvom delu sezone Pavkov je postigao devet golova na 20 utakmica u crveno-belom dresu, od čega sedam u Superligi.

Bordo će ove sezone pokušati i da se otarasi nekoliko igrača, a među njima je i bivši igrač Crvene zvezde Žonatan Kafu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Žonatan Kafu

Brazilac navodno ima ponude sa Kipra, iz Grčke i Bugarske, ali one još uvek ne zadovoljavaju upravu francuskog kluba, koji je bivšeg prvotimca Ludogoreca u avgustu 2017. godine platio 7.500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading