(VIDEO) Skinite ga sa gola, niko nek ne brani: Još jedan neverovatan kiks Lorisa Karijusa

Autor:

Sport

10.01.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je u finalu Lige šampiona u Kijevu 2018. godine bio bolji od Liverpula. Ipak, pitanje je šta bi bilo da Loris Karijus nije napravio dve kardinalne greške i odveo Redse u poraz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus

Nemac je najpre poklonio loptu Benzemi na neshvatljiv način u 55. minutu, nije mogao mnogo kod Bejlovih magičnih makazica, ali je se zato ponovo obrukao u finišu susreta, kada mu je lopta prošla kroz ruke nakon udarca Velšanina sa preko 30 metara udaljenosti.

Nakon toga je, naravno, krenuo strmoglavi pad u njegovoj karijeri, nastavio je sa gafovima i na pripremama za novu sezonu, samopouzdanje mu je bilo žestoko poljujano.


U Liverpul je potom stigao i Alison Beker, koji je proglašen za najboljeg golmana sveta u 2019. godini, a Nemac je završio na dvogodišnjoj pozajmici u Bešiktašu.

Neretko je umeo da se nađe u centru pažnje zbog grešaka i na golu "Orlova" iz Istanbula, a danas je ponovo "zablistao".

Naime, tokom prijateljskog susreta sa niželigašem Altinorduom, Karijus je na neshvatljiv način ispustio loptu nakon jednog lošeg centaršuta i ona je odsela u mreži.

Svaki komentar je suvišan, pogledajte sami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading