Terzić: Deki je insistirao da njih četvorica ostanu u klubu!

Autor:

Sport

10.01.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde je na početku priprema govorio o odlascima sa "Marakane", međutim nije hteo konkretno da imenuje fudbalere sa kojima je rastanak moguć. Terzić je otkrio na kojim igračima je Dejan Stanković insistirao da ostanu na "Marakani" i u prolećnoj sezoni.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Zvezdan Terzić

- Jako smo srećni što je Dejan Stanković došao kod nas. Svesni smo da će mu se suditi na osnovu prvih rezultata o tome kakav je trener, a ne kakav je igrač bio, a bio je jedan od najvećih u Zvezdi u zadnjih 20 godina. Želimo da bude dugoročno rešenje i nema razloga da tako ne bude. Što se prelaznog roka tiča očekujemo uglavnom odlaske jer imamo veliki kadar. Smanjićemo igrački kadar jer imamo značajno manje mečeva ovog proleća nego jesenas. Afirmisaćemo naše mlade igrače iz škole tako da u suštini neće ni biti dolazaka u Zvezdu- rekao je Zvezdan Terzić.

Terzić nije hteo o konkretnim odlascima sa "Marakane" i osvrnuo se na onaj koji je najviše potresao crveno-beli tabor.

- Rekao je Dejan da tri-četiri iskusna igrača mogu da odu, ne bih o imenima, ali imamo spremne zamene i spremni za odlazak bilo kog igrača jer smo dovodili dobre fudbalere i u januaru prošle godine i letos. Što se Marka Marina tiče, nismo zabrinuti iako smo njehovim odlaskom ostali bez jako kvalitetnog igrača, ali njegovim odlaskom bićemo potentniji i trkački bolji. Odlazili su iz Zvezde i jedan Dragan Džajić i Dejan Stanković i navikli smo na odlaske- rekao je Terzić.

Najbliži odlasku su Kanjas i Žander...

- Kanjas i Žander jesu blizu odlaska iz Zvezde i većmima nekih priča o njihovim novim klubovima. Trener Stanković planira da koristi Gajića kao alternativu Rodiću na levom beku, a tu poziciju može da pokrije i Gobeljić. Interesovanja ima za naše igrače, ali ne još uvek konkretnih ponuda- rekao je Terzić.

Terzić je otkrio Dekijevu fudbalsku filozofiju.

- Milan Borjan je odličan golman i očekujemo da ostane i da bude kapiten našeg kluba. Ben, Rodić, Vulić i Gobeljić su igrači na kojima Stanković želi da bazira svoju igru i baš zato nam je stalo da ta četvorka ostane u klubu. Nadam se da ćemo zadržati Bena, kojem ugovor ističe u junu- rekao je Terzić na prozivci igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading