Igrao za Zvezdu, sekao Soraju, a sada će u Partizan?

Autor: Telegraf, Republika

Sport

07.01.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Crvene zvezde i trenutno član Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović, ponuđen je Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli žele da u ovom prelaznom roku pojačaju konkurenciju na poziciji napadača, jer trenutno Savo Milošević na raspolaganju ima samo Umara Sadika, prenosi Telegraf.

Mihajlović je za crveno-bele igrao od 2012. do 2014. godine, međutim, na Marakani se nije pokazao u najboljem svetlu. Sada već davne 2009. godine Partizan je u svoje redove doveo Brazilca Klea, koji je sezonu ranije branio boje kluba sa Marakane. Posle Klea i Abubakar Oumaru je crveno-belu boju zamenio crno-belom.

On igra veoma dobro ove sezone u dresu Radničkog za koji je u Linglong Superligi Srbije postigao 10 golova. Pored fudbalske igre, Mihajlović je poznat i po skandalima van terena. 

Najpoznatiji je onaj kada je isekao poznatu starletu Soraju Vučelić, jer je htela da krene kući, a on se tome protivio. Ipak, ona je rekla da on to nije namerno uradio, pa nije želela da lekari pozovu policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading