Zvezdi dao dva gola, a sada karijeru nastavlja u Bundesligi!

Autor:

Sport

07.01.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munas Dabur je posle sjajnih partija u Salcburgu pojačao Sevilju u kojoj nije uspeo da se snađe. Šest meseci kasnije promenio je sredinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dabur dok je nosio dres Salcburga

Dabur je u devet utakmica za Sevilju postigao svega tri gola i u višestrukom šampionu Lige Evrope odlučili su da ga prodaju. Javio se Hofenhajm i platio 12 miliona evra, pet miliona manje od iznosa za koji je prešao u Sevilju, uz dodatna dva miliona za bonuse, koji su vezani za broj golova.

U redovima bundesligaša nadaju se da bi mogao da ima učinak kao u poslednjoj sezoni u Red Bul Salcburgu, kada je na 48 utakmica postigao 37 golova uz 16 asistencija.

Dabur je ostao urezan u sećanje i navijača Zvezde pošto je u spektakularnom revanšu plej-of runde kvalifikacija za LŠ postigao dva gola protiv srpskog šampiona, što naravno nije bilo dovoljno da se Salcburg plasira u najelitnije klupsko fudbalsko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading