Mitrović na meti ljutog rivala, navijači će biti besni!

Autor:

Sport

05.01.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović je "tražena roba" na transfer pijaci. Brojni premijerligaši ga žele u svojim redovima, a prema pisanjima belgijskih medija za njegove usluge zainteresovan je i belgijski gigant Klub Briž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Arnautović i Aleksandar Mitrović

Iako se ne navodi kolika je suma za obeštećenje u pitanju list piše da je najbolji belgijski tim u ovom trenutku ozbiljno zagrejan za nekadašnjeg napadača Partizana jer mu je novi napadač preko potreban.

Isti izvor podseća i da bi transfer mogao da donese i potencijalni problem jer je Mitrović od 2013 do 2015. već nosio dres Anderlehta, pa čelnici i posebno navijači trofejnog briselskog kluba nikako ne bi podneli da ga vide u plavo-crnom dresu.

U svakom slučaju za Mitrovićem se ovih dana diže velika prašina pa bismo možda ovog januara mogli da dobijemo jedan milionski transfer sa Srbinom u centru dešavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading