Barselona sprema ponudu za Milenkovića, u Partizanu trljaju ruke!

Autor:

Sport

05.01.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Fiorentine Nikola Milenković bi prema navodima brojnih evropskih medija ovog leta mogao da postane novi član Barselone.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Barselona već dugo prati srpskog reprezentativca, kako se navodi u izveštajima, sada je realno da se transfer realizuje.

Milenković igra sjajno u dresu Fiorentine otkako je 2017. stigao iz Partizana. Trener Barselone Ernesto Valverde ga vidi kao zamenu za Samjuela Umtitija, koji bi trebalo da napusti "Nou Kamp".

Uskoro bi Srbin mogao da postane saigrač sa najboljim fudbalerom sveta Lionelom Mesijem. Ukoliko se transfer realizuje, Milenković bi bio prvi Srbin u Barseloni još od Dragana Ćirića, takođe nekadašnjeg fudbalera Partizana, koji je dres tog španskog velikana nosio od 1997. do 2000. godine.

Vrednost Milenkovića na Transfermarktu je 30 miliona evra, što znači da ukoliko bi ga Viola prodala po toj ceni Partizanu bi pripalo 1.500.000 evra. Međutim, ljubičasti se nadaju da bi mogli da zarade još više, a i u Humskoj dele njihovu želju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading