Vujadin Savić dobija društvo u APOEL-u pravo sa "Marakane"!

Autor:

Sport

05.01.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda tokom januarskog prelaznog roka želi pre svega da smanji igrački kadar kako bi se rasteretio budžet, posle kapitena Marka Marina koji je otišao u AL Ahli, najbliži izlaznim vratima je Milan Jevtović.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Kako piše Mocartsport krilni napadač verovatno će narednih šest meseci provesti u Apoelu s Kipra, posle čega će formalno postati slobodan u izboru nove sredine. Jevtović je ušao u završnih šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom. Pošto izvesno neće biti u planovima novog trenera Dejana Stankovića, obe strane traže najbolje rešenje za aktuelnu situaciju. Najbliži je APOEL-u koji je od Zvezde letos uzeo i bivšeg kapitena Vujadina Savića. 

Jevtović je prethodne jeseni odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima i skupio dva gola i tri asistencije. 

Letos je Jevtović bio na meti Arisa, Majorke i klubova iz Rusije, ali je na kraju ipak ostao u Crvenoj zvezdi za evropske kvalifikacije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading