Joviću šansa na kašičicu, Real pokorio Hetafe

Autor:

Sport

04.01.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida savladali su Hetafe u gostima sa 3:0 u 19. kolu Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i fudbaleri Reala

Srpski fudbaler Luka Jović dobio je priliku u 81. minutu i za desetak minuta na terenu nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Jović je namestio stopostotnu šansu Vinisijusu u 90. minutu, ali je Brazilac pogodio spoljni deo mreže.

Madriđani su do prednosti došli u 34. minutu kada je Varan zakačio loptu, a golman Sorija postigao autogol. Na poluvreme se otišlo sa minimalnom prednošću Reala.

Na startu drugog poluvremena ponovo je glavni protagonista bio Varan. Francuz je ovoga puta postigao "čist" gol, Sorija nije imao šanse i Real je udvostručio prednost u 53. minutu.

Konačan rezultat postavio je Luka Modrić koji je u 95. minutu postavio stopalo i prosledio loptu iza leđa golmana Hetefea.

Imao je Hetafe svoje šanse, ali je Tibo Kurtoa sjajno branio i uspeo je da sačuva mrežu. Belgijanac je na kraju proglašen i za igrača utakmice.

Real je izbio na prvo mesto sa 40 bodova, jednim više od Barselone, ali i utakmicom više. Hetafe je ostao na sedmom mestu sa 30 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading