Može li gore da se počne 2020: Totenhem će više zaboleti povreda Kejna nego poraz, stigle loše vesti!

Autor:

Sport

02.01.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo što Totenhem nije upisao pobedu u poslednja dva kola Premijer lige, već je u porazu od Sautemptona ostao i bez najboljeg igrača Harija Kejna, pa nikako po dobrom neće pamtiit početak 2020. godine

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Kako objavio San, Kejnu je ustanovljena povreda zadnje lože zbog koje će morati da miruje šest nedelja. To znači da Totenhem neće moći da računa na njega za mečeve sa Liverpulom (11.1.), Mančester sitijem (2.2.), kao ni za prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Red Bul Lajpcigom (19.2.).

Sreća u nesreći po Totenhem je što je povreda došla na samom početku zimskog prelaznog roka, pa će "pevci" moći, ako reše da odreše kesu, da dovedu novog napadača, klasičnu devetku, jer im još jedan taj klasični golgeter nedostaje u kadru. Ali, makar se u tim vraća Hjun Min Son, koji je odradio kaznu od tri utakmice zbog crvenog kartona dobijenog protiv Čelsija.

Podsetimo, Golgeter "pevaca" se uhvatio za zadnju ložu u 75. minutu, izašao je iz igre, a potom je ustanovljeno da se na teren neće vraćati neko vreme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading