Juve doveo prvo pojačanje!

Autor:

Sport

02.01.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter, Napoli, pa čak i Čelsi i Arsenal... Svi oni su se pominjali kao timovi zainteresovani za Dejana Kuluševskog, ali čim je u trku ušao Juventus svi pobrojani su momentalno izgubili, a švedski univerzalac makedonskih korena već je stigao na preglede u Torino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Italijanski mediji pišu, da će Juve Atalanti na ime obeštećenja platiti 35.000.000 evra, a da bi klub iz Bergama mogao da prihoduje još 9.000.000 u premijama.

Važno je napomenuti da će Kuluševski do kraja sezone ostati na pozajmici u Parmi za koju je jesenas igrao odlično, postigao četiri gola, upisao i sedam asistencija i preporučio se najvećim klubovima Evrope.

S tim da ga niko baš nije očekivao u Juventusu, ali Stara dama ne baca novac tek tako, pa se veruje da ima plan i za 19-godišnjeg fudbalera, koji je najčešće igrao kao krilo, mada može da zakrpi i u vezi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Kuluševski

Uostalom, Juve mu je spremio ugovor do juna 2024. (neko piše i 2025. godine) koji će Kuluševskom po sezoni donositi 2.500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading