LEGENDE SRORTA U SISEVCU

Autor:

Sport

29.09.2017

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti susret srpskih “Legende sporta" održan je u Sisevcu, a rezultat fudbalske utakmice veterana Crvene zvezde i Paraćina je bio 7:4 u korist crveno-belih, iako su meč sudili domaći Ćupričani.

RepublikaFoto: ST/J.ANTIĆ
Lepo druženje upriličeno u Sisevcu

Ekipu bivših sportista Zvezde predvodio je Stanislav Karasi. On je rekao da navijači Crvene zvezde nisu zaboravljeni, ma u kom delu Srbije da se nalaze.

-Došli smo da prezentujem Zvezdu, ali da pokažemo ljudima da ih nismo zaboravili naše navijače. Ovo je prilika da se ravanširamo u radosti i saznanju o prelepom ambijentu Sisevca, rekao je Karasi.

Gost legendi bio je proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj.

-U Sisevac dolazim godinama, sviđa mi se ideja okupljanja velikih sportista. Uvek je lepo da se dobri ljudi okupe na jednom mestu - kaže on.

Za veterane Zvezde su još igrali Miloš Šestić, Jovica Nikolić, Perica Ognjenović i Borovnica, kao i ostali poznati igrači. Najinteresantnije je bilo ,,treće poluvreme”, gde su se veterani Zvezde i Paraćina družili međusobno i prepričavali anegdote iz sportskih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading