Očajni Totenhem porazom startovao 2020, Lester ubedljiv, Votford nastavlja beg sa začelja!

Autor:

Sport

01.01.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema su zasluženo poraženi u prvom meču Nove godine od Sautemptona 1:0. Votford nastavlja beg sa začelja tabele pošto je bio bolji od Vulverhemptona 2:1, dok je Lester ubedljivo pobedio Njukasl sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Deni Ings u 17. minutu doveo je "svece" u vođstvo fantastičnim pogotkom! Engleski napadač je postigao 13. pogodak ove sezone u Premijer ligi, a 12. u poslednjih 14 mečeva u kojima je bio starter. Sautempton je u potPunosti kontrolisao igru na terenu, očajni Totenhem je jedva mogao da pređe polovinu. Domaći su odradili veiki posao na sredini terena, a četa Žoze Murinja ni u jednom trenutku meča nije mogla da se sastavi.

Stršljenovi su poveli od 30. minuta preko Đerara Delofeua. Ismaila Sar je proigrao španskog napadača na levoj strani, a ovaj preciznim udarcem pogodio dalji ugao. Domaći su povećali prednost na startu drugog poluvremena, u 49. minutu, zahvaljujući Abdulajeu Dukureu! Delofeu je uposlio snažnog vezistu, koji je sa leve strane ušao u šesnaesterac, namestio se, i zakucao loptu u gornji levi ugao.

Vukovi su u 60. minutu smanjili zaostatak preko Pedra Neta. Portugalski napadač je šutirao snažno sa distance, a lopta je na putu ka golu zakačila igrača Votforda i promenom prava prevarila Bena Fostera.

Od 36. minuta Lester je poveo golom Ajosea Peresa. Španac je iskoristio grešku u odbrani domaćih i rutinski savladao Martina Dubravku.

Lisice su udvostručile prednost u 39. minutu sjajnim golom Džejmsa Medisona. Peres je dodao do engelskog veziste u sredinu, a ovaj topovskim udarcem levom nogom pogodio u rašlje.

Lisice otklanjaju sve dileme oko pobednika i od 87. minuta dolaze do ubedljivog vođstva preko Hamze Čaudrija. Vilfred Endidi je ostavio loptu saigraču na dvadesetak metara, a ovaj pogodio pod prečku.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading