Veliko priznanje za Nikolu Milenkovića!

Autor:

Sport

01.01.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušli smo u novu deceniju, znate već da mnogi specijalizovani sajtovi i portali objavljuju svoje izbore za najbolji tim, golove iili asistencije u ovoj deceniji. Nakon Nevena Subotića i Baneta Ivanovića, još jedan Srbin je dobio svoje mesto u timu decenije svog kluba posle samo tri sezone u istom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković slavi sa navijačima "Viole"

Reprezentativac Srbije i štoper/desni bek Fiorentine, Nikola Milenković uvršten je u najboljih jedanaest igrača koji su nosili dres tima sa stadiona Artemio Franki u periodu od deset godina, po izboru navijača ovog kluba.

Popularni Bleki je do sada u svim takmičenjima nosio ljubičasti dres sedamdeset puta i upisao je šest pogodaka, a u redove ekipe iz Firence stigao je iz Partizana.

Nikola Milenković

Stameni 22-defanzivac nalazi se u izabranom društvu na poziciji desnog beka pored imena kao što su legendarni francuski golman Sebastijan Frej, Mohamed Salah, Huan Kvadrado, Đuzepe Rosi, Adrian Mutu, ali i pokojni kapiten ovog kluba, Davide Astori.

FK FIORENTINA - TIM DECENIJE PO IZBORU NAVIJAČA OVOG KLUBA: 4-3-3

Golman: Sebastijan Frej

Odbrana: Markos Alonso, Davide Astori, Gonzalo Rodrigez, Nikola Milenković

RepublikaFoto: twitter.com/acffiorentina
Davide Astori (1987-2018)

Vezisti: Huan Kvadrado, Borha Valero, Gaetano Kastrovili

Napadači: Đuzepe Rosi, Adrian Mutu i Mohamed Salah 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading