Arsenalov i Artetin gorući problem: Nema Lige šampiona, kapiten odlazi iz kluba!

Autor:

Sport

31.12.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog dana nove godine imaćemo jedan od najvećih derbija na Ostrvu, Arsenal će ugostiti Mančester junajted u derbiju 21. kola. Solskjer je uspeo da se izdigne dobrim rezultatima u prethodnih par kola, novu godinu će dočekati na petom mestu sa samo četiri boda manje od Čelsija. Sa druge strane "tobdžije" su imale turbulentan prvi početak sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mikel Arteta

Na "Emirejtsu" su promenjena već dva trenera, "tobdžije" se uzdaju u nekadašnjeg kapitena Artetu da može zaustaviti slobodan pad.

Arsenal je u seriji od četiri meča bez pobede, zauzimaju dvanaesto mesto sa samo šest bodova više od ugrožene zone.

Tim iz Londona je ove sezone propustio LŠ, šanse su velike da će tako biti i naredne što bi moglo da započne egzodus igrača sa Obamejangom među prvima.

Gaboncu je data kapitenska traka kako bi se osigurao ostanak ove sezone, ugovor mu ističe kroz osamnaest meseci - jasno je da izostanak LŠ bio presudan.

Šansa ostaje, kao i prošle sezone, u osvajanju Lige Evrope gde Arsenal u šesnaestini finala igra sa Olimpijakosom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nema Lige šampiona, nema ni njega u Arsenalu

Prošle godine su zaustavljeni na finalnom koraku, deluje da je sada još veći pritisak. U suprotnom, posledice mogu biti nenadoknadive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading