Dogovoreno: Katai potpisuje za LA Galaksi!

Autor:

Sport

31.12.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MLS ligaš Los Anđeles Galaksi potpisaće tokom današnjeg dana ugovor sa srpskim internacionalcem Aleksandrom Katijem (28), krilnim napadačem koji je u protekle dve sezone branio boje Čikago Fajera, objavio je Los Anđeles Tajms.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai

Sada već iskusni Katai zabeležio je 62 nastupa za Vatrene, uz 18 golova i 12 asistencija u protekle dve sezone, ali je Čikago prošlog meseca odlučio da ne produži ugovor po kojem mu je prošle sezone isplatio 1.200.000 evra.

Detalji saradnje između Kataija i Los Anđeles Galaksija nisu objavljeni, a Amerikanci podsećaju da je pre dolaska u MLS ligu krilni napadač i povremeni reprezentativac Srbije branio boje Vojvodine, Olimpijakosa, Crvene zvezde i Alavesa.

Od Srbina se očekuje da popuni praznine na krilnim pozicijama gde je Galaksi ostao bez dvojice fudbalera - Urijela Antune i Favija Alvareza - koji su otišli u Meksiko.

Pored Kataija, ugovore sa Galaksijem narednih dana potpisaće i argentinski levi bek Emilijano Insua kao i iskusni peruanski štoper Karlos Zambrano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading