Anćeloti želi zvezdu Reala!

Autor:

Sport

30.12.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preneli smo da u Evertonu uveliko razmišljaju u predstojećem prelaznom roku, nisu najbolje sproveli plan za pojačanja u delo tokom leta, ceh je na kraju platio trener Marko Silva, kojeg je nedavno na klupi "Karamela" nasledio Karlo Anćeloti. Odmah je postalo jasno da je uprava kluba iz Liverpula napravila sjajan posao, Anćeloti je osvojio svih šest raspoloživih bodova od kako je stigao u klub, savladao je Barnli i Njukasl i turbulentnu godinu za klub na najbolji način priveo kraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Kako prenose engleski mediji prava poslastica bi u redove Evertona mogla da stigne iz redova madridskog Reala.

Naime, Anćeloti želi Hamesa Rodrigeza, a uprava Evertona je spremna da mu ispuni tu želju!

Pokušao je letos Italijan da dovede Kolumbijca, sa kojim je sarađivao u Realu i Bajernu, ali Napoli nije uspeo da se dogovori sa "kraljevskim" klubom, pa je Rodrigez ostao u Madridu.


Čini se da je Real sve bliži tome da ga "unovči", radije bi to da urade narednog leta, ali bi unosna ponuda mogla da ih natera da posluju već u januaru.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iz Madrida u Liverpul!

Everton je sada glavni kandidat za potpis kolumbijskog veziste, kojeg traže i Arsenal, Inter, Roma i Marsej.

Procenjuje se da bi iz Madrida mogao da ide za 50 miliona evra, Anćeloti je od Evertona tražio da mu obezbede određen budžet za transfere, kako bi sastavio ekipu po svom ukusu i veruje se da je već tokom pregovora sa klubom sa "Gudisona" na umu imao angažovanje Hamesa Rodrigeza iz Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading