Španski mađioničar odjavio MLS ligu, realnija opcija je fanatična Argentina!

Autor:

Sport

30.12.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Barselone Andres Inijesta namerava da ode iz japanskog Visel Kobea, ali je odbio ponudu da se preseli u SAD, piše pre svega Mundo Deportivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta

Iskusni 35-godišnji fudbaler posle samo godinu i po dana voleo bi da napusti Japan, bez obzira što ugovor sa Kobeom ima na još jednu sezonu.

Zato su u red stali Los Anđeles Galaksi, Sijetl Saunders i Inter Majami, ali je Katalonac odbio odlazak u MLS ligu.

Zato se veće šanse daju argentinskom Estudijantesu, čiji je član postao bivši Inijestin saigrač sa Nou Kampa Havijer Maskerano, koji pokušava da ga nagovori na transfer.


Da su pregovori ozbiljni govore i reči predsednika Estudijantesa Huana Sebastijana Verona da "klub ima veliku želju da dovede Inijestu".

Inijesta je slavu stekao u Barseloni igrajući za prvi tim od 2002. do 2018. godine, osvojio je čak 32 trofeja, među kojima su četiri Lige šampiona.


Puno uspeha imao je i sa reprezentacijom Španije, bio je dva puta prvak Evrope (2008, 2012) i jednom sveta (dao jedini gol u produžecima finala protiv Holandije u Južnoj Africi 2010).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading