Šta to rade Zvezda i Siti?

Autor:

Sport

29.12.2019

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Zvezda pre nekoliko dana demantovala da talentovani omladinac 17-godišnji Miloš Pantović ide u Mančester Siti, engleski mediji tvrde drugačije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija

Ostrvski mediji otkrivaju da su pregovori Zvezde i Sitija  o prodaji Pantovića u toku i da idu u dobrom smeru. Ne navodi se o kakvoj vrsti ponude je reč i koliko novca bi Crvena zvezda mogla da inkasira, ali se spekuliše da bi ga Siti za početak doveo kao pojačanje u svom omladinskom timu.

Spekuliše se da bi ga Siti za početak doveo kao pojačanje u svom omladinskom timu. Kasnije bi verovatno bio prosleđen na pozajmicu i tako bi se borio da postane jedan od retkih koji će dobiti šansu u prvom timu.

Pantović je ove sezone debitovao za prvi tim Zvezde u Kup utakmici prpotiv Trepče i bio je je najmlađi prvotimac. Pružao je dobre igre u omladinskom timom sa kojim je prošao grupu u Ligi šampiona i tako je skrenuo pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading