Džaba vam novci: Inijesta dobija ponude kao na traci, on ni da čuje!

Autor:

Sport

29.12.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarnog Andresa Inijestu mediji dovode u vezu sa argentinskim Esudijantesom i tri bogata američka kluba, ali legendarni Španac poručuje da uživa u Japanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inijesta tražen na fudbalskom tržištu

Mediji širom sveta prenose da je nekadašnji as Barselone Andres Inijesta (35), iako je duboko zagazio u četvrtu deceniju života, i dalje veoma tražena roba na fudbalskom tržištu.

Poslednjih dana dovođen je u vezu sa Independijenteom, na čijem čelu je Huan Sebastijan Veron, legenda argentinskog fudbala.

- Ne mogu da kažem da zvanično pregovaramo sa Inijestom, ali mogu da potvrdim da je bilo razgovora rekao je Veron, nekad i sam sjajan vezni fudbaler. 

U međuvremenu, španski "Mundo Deportivo" objavio je da je Inijesta navodno dobio još tri primamljive ponude iz američke MLS lige, ali da ih je sve – odbio.

U redu za Inijestu stali su LA Galaksi, Montreal Sounders i Inter Majami, nova američka fudbalska franšiza iza koje stoji legendarni Englez Dejvid Bekam, ali - džaba…

- Inijesta ima još dve godine ugovora i planira da ga odradi do kraja. Njegova porodica uživa u Japanu- navodi za "Mundo Deportivo" izvor blizak fudbaleru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading