Gvardiola ima planove, tiču se i Zvezde: Dva mlada igrača i još pet potencijalnih iskusnijih pojačanja za renoviranje Sitija!

Autor:

Sport

29.12.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ne odustaje, Pep Gvardiola je tražio da dvojica mladih igrača pojačaju akademiju i u skorije vreme konkurišu za tim. Prva želja je Mohamed Ihataren iz PSV Ajndhovena koji je odigrao već 24 meča za "Filipsovce" postigao šest golova. Holandija i Maroko već vode bitku za igrača, kada je reprezentacija u pitanju, on je do sada igrao za mlađe holandske selekcije bio i prvak Evrope do 18 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Drugo pojačanje bi trebalo da bude naš Miloš Pantović. Fudbaler Zvezde je želja Sitija, skauti su ga gledali, radi se o jednom od najvećih talenata u Srbiji, već je protiv Trepče postao prvi igrač u istoriji Zvezde koji je debitovao, a 2002. je godište. Njega je hteo i Sporting Lisabon, ali čini se da je dogovor sa Sitijem na stolu.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Pantović

No, to su pojačanja za budućnost, šta će biti sa igračima koji odmah mogu u prvi tim. Pominje se Dajot Upamekano, ali njega hoće i Totenhem i Arsenal, Siti neće platiti 60 miliona za ovog igrača Lajpciga.

Levi bek Lestera Čilvel ostaje prva opcija, traži se štoper, ali će čekati leto, dok bi Isko mogao da stigne takođe u junu. Osim veznog reda, problem je napad, odlazak Žesusa će biti gotova stvar, ako bude plaćena klauzula za Lautara Martineza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika želja zemljaka... Isko

Siti je potvrdio da će Gvardiola sigurno ostati do 2021. a vrše pritisak da već sada potpiše novi ugovor do 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading