Ibra se vratio u Milan, ali Maldini ima još posla: Srbin i Francuz prvi izbori za kritične pozicije!

Autor:

Sport

29.12.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je i ozvaničeno, Zlatan Ibrahimović se vratio u Milan, potpisao je ugovor do kraja sezone, sa opcijom da se saradnja produži na još godinu dana. Zaradiće tri miliona evra do kraja tekuće takmičarske godine, ukoliko ispuni određene bonuse, dobiće još godinu dana ugovora. Tako je Milan praktično otvorio januarski prelazni rok, jasno je da će morati puno toga da menjaju, kako su rezultati u prvom delu sezone bili katastrofalni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Maldini

Kako prenose italijanski mediji, sada će se uprava "Rosonera" okrenuti angažovanju jednog veznog igrača i jednog centralnog defanzivca.

Prema poslednjim informacijama prva želja za vezni red je srpski reprezentativac Nemanja Matić, dok bi pojačanje u odbrani trebalo da bude Žan-Kler Todibo iz Barselone.

Matić je na izlaznim vratima Mančester junajteda, pao je u drugi plan na "Old Trafordu", Solskjer radije daje šansu mladim igračima, ali i Brazilcu Fredu.

Što se tiče Todiba, mladi Francuz nema prostora na "Kamp Nou", Barsa je voljna da ga proda, ali žele da ubace i povratnu klauzulu, kako su svesni da bivši igrač Tuluza ima veliki potencijal.

U Milanu pokušavaju da postignu dogovor bez povratne klauzule, ali bi to značilo i daleko veće obeštećenje za njegove usluge, videćemo da li će se dogovoriti, posebno jer u poslednje vreme vlada sve veće interesovanje za mladog Francuza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading