(VIDEO) Zidan ponovo hoće novog Kaku!

Autor:

Sport

29.12.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je tim od kojeg se uvek očekuju nova pojačanja koja će puniti novinarske naslove, što i jesu uspeli za Azarom i Jovićem prošlog leta. Već smo pominjali koga planiraju za vezni deo terena, priprema se polako smena generacija u toj liniji tima, brazilski mediji prenose kako su se Madriđani raspitivali i oko cene tinejdžerske senzacije iz redova Flamenga

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Zaljubio se u brazilsko čudo"

Globoesporte piše kako je Reiner Žezus nova/stara meta Zinedina Zidana.

Ofanzivni vezni se pominjao i tokom leta, ali je ipak ostao u svom Flamengu produživši ugovor skoro. Ono što daje nadu španskom gigantu jeste otkupna klauzula koja iznosi svega 35 miliona evra, što je na današnjem fudbalskom tržištu lako prijemčiva suma.

Postavlja se pitanje ko bi tačno prepustio svoje mesto tinejdžeru pošto se u ofanzivnom delu terena za dve-tri pozicije, zavisno od taktike, bore maltene jedanaest igrača.

Tu su Isko, Džejms, Vinisijus, Azar, Vaskez, Bejl, Rodrigo, svoju priliku očekuju mladi Brahim i Kubo dok se uskoro vraća i Asensio iz povrede a naredne sezone i Odegard verovatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading