"Da se ja pitam, već bih bio u Zvezdi"!

Autor:

Sport

29.12.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letos je bio pik Crvene zvezde na poziciji krilnog veziste, ali je u Ljutice Bogdana na kraju stigao Radživ van la Para. Jednostavno uprava Slovana nije želela da pusti Aleksandara Čavrića u redove srpskog šampiona, pa je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ostao u Bratislavi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Dečački san je tako ostao još uvek neostvaren za nekadašnjeg zlatnog Orlića, ali ima još dovoljno vremena da se kockice slože u budućnosti.

- Nisam bio razočaran, profesionalac sam i naviknut da ispunjavam obaveze iz ugovora, ali srce je htelo, želelo. Znam da Zvezda zove samo jednom, ali da je do mene, bio bih već u crveno-belom. Ovako, ko zna, možda budem izuzetak, pa mi se ipak ostvari želja iz dečačkih dana - kaže uz osmeh Čavrić za Novosti.

Srpski vezista je propustio značajan deo jesenjeg dela sezone zbog neugodne povrede.

- Povreda je sanirana. Zaželeo sam se fudbala i nadam se blistavom proleću, a onda i nekoj primamljivoj ponudi, kojoj ni ljudi iz uprave Slovana neće moći da odole. Uželeo sam se fudbala, tri meseca sam van terena, neugodna povreda odvojila me od najveće radosti u životu, a to su utakmice i uživanje u igri - zaključio je momak koji je postigao dva gola na 23 utakmice za mladu reprezentaciju Srbije.

Fudbalsku azbuku Čavrić je učio u školi "Petlić", pa u mlađim selekcijama Proletera, da bi po gašenju ovog kluba zaigrao za Banat, u čijem dresu je debitovao u seniorskoj konkurenciji.

Potom je branio boje OFK Beograda, belgijskog Genka, danskog Arhusa i od septembra 2016. Slovana iz Bratislave, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. 

Videćemo šta će se dogododiti narednog leta, odnosno, da li će Crvena zvezda ponovo biti u prvom planu.

Foto: Starsport
Aleksandar Čavrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading