Osvajač Lige šampiona: Evo ko će trenirati Bekamov tim!

Autor:

Sport

28.12.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam je osnovao fudbalski klub Inter Majami, koji će se od naredne godine takmičiti u MLS ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Potpisano je 20 fudbalera za prvi tim, očekuje se da iz Evrope stigne još par iskusnih igrača, pretpostavka je da bi David Silva po isteku ugovora sa Mančester sitijem mogao da se preseli na Floridu.

Spekulisalo se i ko bi mogao da sedne na klupu ekipe, činilo se da je bivši trener Reala Santijago Solari glavni kandidat, ali će kako stoje stvari umesto Argentinca šansu dobiti urugvajski stručnjak.


U pitanju je bivši fudbaler Dijego Alonso, koji je sa meksičkom ekipom Monterej osvojio Ligu šampiona tekuće godine, da bi u septembru nakon serije slabih rezultata neočekivano dobio otkaz.

Urugvajac je navodno već neko vreme prvi pik uprave Majamija, a očekuje se da u ponedeljak i zvanično preuzme novonastali klub sa Floride.

Alonso je tokom igračke karijere nastupao u Španiji, Meksiku, Urugvaju i Kini, a branio je i boje španskih velikana Valensije i madridskog Atletika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading