Pep se već predao!

Autor:

Sport

28.12.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola kaže da njegov tim više ne treba da misli o borbi sa Liverpulom i da mora da se okrene drugim prioritetima.

Pep Gvardiola

Posle 19 kola Premijer lige, šampion Engleske nalazi se daleko od odbrane titule pošto za liderom Liverpulom zaostaje velikih 14 bodova.

Gvardiola je zato svestan da je borba sa Redsima praktično gotova.

- Nije realno da i dalje mislimo na trku sa Liverpulom. Moramo da se okrenemo Lesteru i probamo da se domognemo drugog mesta. Situacija je takva - kakva je, jednostavno moramo da nastavimo dalje  -jasan je Pep, čiji zauzima treću poziciju na tabeli sa bodom manje od Lestera.

Španac je oprezan i po pitanju mesta koje vode u Ligu šampiona. Na šest poena zaostatka nalazi se četvrtoplasirani Čelsi, Vulverhempton ima minus 8, a Totenhem i Šefild minus 9.

- Ne smemo da odustanemo. Ako to učinimo ostaćemo bez mesta u Evropi. Okrećemo se drugim utakmicam. Sledi duel sa Šefildom i moramo da budemo spremni - zaključio je Gvardiola.

Siti dočekuje Šefild u nedelju od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading