Zvezda obradovala mališane iz „Anton Skale“!

Autor:

Sport

28.12.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je saradnju sa osnovnom školom „Anton Skala“ u okviru Solidarity projekta čiji je glavni cilj pružanje pomoći ugroženim kategorijama društva. Uz druženje i lep program podelili su im novogodišnje paketiće, kao i članske karte. Nekoliko dana pred ulazak u novu 2020. godinu predstavnici Crvene zvezde obradovali su mališane koji pohađaju školu za obrazovanje dece sa autizmom. Predsednik kluba Svetozar Mijailović obratio se prisutnima i iskazao zadovoljstvo zbog akcije koja se sprovodi sa ovakvom vrstom ustanove.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Crveno-beli ulepšali kraj godine mališanima

Posebno oduševljenje izazvao je nekadašnji kapiten i sadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Milijaš. Predsednik Mijailović i Nenad Milijaš složili su se da u budućnosti očekuju veći broj akcija sa ustanovama ovakvog tipa.

- Veliko mi je zadovoljstvo što se saradnja sa osnovnom školom „Anton Skala“ nastavila. Želeo bih da čestitam zaposlenima na velikom radu i trudu koji ulažu u radu sa decom. Mališani su današnjom priredbom pokazali da su jednaki sa ostatkom svojih vršnjaka. Posebno mi je drago što smo danas uručili 47 članskih karata i dobili isto toliko novih članova Crvene zvezde – istakao je predsednik Svetozar Mijailović.

Prisutima se obratila i direktorka škole Nataša Selić Stanković.

- Neopisiva je sreća naših đaka ne samo zbog podele paketića, već i zbog posete mladih fudbalera. Pored donacije koju smo dobili od Fudbalskog kluba Crvena zvezda i UEFA našoj školi, današnja poseta je još jedan divan gest. Svi đaci su bili veoma zainteresovani za članske karte. Zahvalila bih se Crvenoj zvezdi što nam je izašla u susret i podelila članske karte ne samo đacima, već i članovima njihove porodice i na taj način nas prelepo iznenadila u duhu pravih šampiona – zaključila je Nataša Selić Stanković.

Posle nedavne posete stadionu „Rajko Mitić“, deca sa posebnim potrebama ovog puta uživala su u druženju sa omladincima i kadetima koji su se potrudili da im ulepšaju poslednje dane u 2019. godini. Nenad Milijaš zajedno sa mladim nadama našeg kluba delio je deci novogodišnje paketiće i članske karte Crvene zvezde.

Mališani nisu krili oduševljenje zbog dobijenih poklona i posete Zvezdine delegacije. Zahvalnost predstavnicima prvaka Srbije iskazali su poklonima koje su samostalno pripremili.

Fudbalski klub Crvena zvezda nastaviće i u 2020. godini sa humanitarnim radom uz želju da usreći što veći broj mališana širom naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading