Ronaldo otvoreno o kraju karijere: Kada budem bio u penziji, želim da pronađem odgovore na brojna pitanja!

Autor:

Sport

28.12.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Kristijano Ronaldo u pitanju, malo šta može da ga zatekne nespremnog. Čovek koji je pažljivo planirao svaki korak svoje karijere ima spremne planove i za period kada okači kopačke o klin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Za početak, iako će za dva meseca napuniti 35 godina, Kristijano ni ne pomišlja na skori odlazak u penziju.

- Nekada su igrači sa 30-32 godine završavali karijere, ali danas ljudi igraju i sa 40. Nikada do sada nisam imao lošu sezonu, uvek sam spreman za sve izazove. Igram sa ogromnom željom da pobeđujem. Onog trenutka kada budem osetio da telo više ne može da odgovori izazovima na terenu, tada ću se povući - rekao je bivši fudbaler lisabonskog Sportinga, Mančester junajteda i madridskog Reala.

Ali i kada stavi tačku na terorisanje golmana na terenu, Portugalac ima spremne izazove za sebe. I nisu vezani za fudbal.

- Kada završim igračku karijeru, posvetiću se studiranju. Voleo bih da nastavim sa školovanjem, koje sam morao da prekinem. Želim da učim, da dođem do odgovora i na brojna pitanja koja mi se vrte u glavi - istakao je kapiten reprezentacije Portugala

Ni tu nije kraj...

- Još jedna stvar koja me fascinira je film. Voleo bih da se oprobam kao glumac - poručio je Kristijano Ronaldo.

Portugalac ima ugovor sa Juventusom do juna 2022. godine, a tada će imati 37 leta. I sasvim je realno da će nastaviti da gura loptu i posle toga, bilo u Torinu ili negde drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading