Partizan bi mogao da iskoristi situaciju: Napadaču ne ide u inostranstvu, u Humskoj je bio fantastičan!

Autor:

Sport

28.12.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je samo godinu dana proveo u Partizanu, tokom 2014. godine, Petar Škuletić je ostavio sasvim solidan trag u Humskoj. Bio je efikasan, pokazao se kao pravo pojačanje po dolasku iz Vojvodine i crno-beli su već na zimu 2015. realizovali njegov transfer u moskovsku Lokomotivu za 3.2 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Potom je igrao i u turskom Genčlerbirligiju, a u poslednjih godinu i po Škuletić je član francuskog Monpeljea.

Od početka ove sezone upisao je samo šest nastupa i u pomenutom klubu ozbiljno razmišljaju o rastanku sa srpskim napadačem.

Predsednik Monpeljea jasan: POZAJMICA ILI TRANSFER!

To je potvrdio i prvi čovek Monpeljea Loran Nikolan u razgovoru za ''RMC Football Show'', a isti epilog se priprema i kada je u pitanju Škuletićev saigrač Matijas Suarez.

- Cilj je da to bude ili pozajmica ili transfer. Tako da mogu da igraju na nekom drugom mestu. Jer, ovo sada ne funkcioniše - poručio je Nikolan.

RepublikaFoto: instagram.com/damien.le.tallec
Petar Škuletić i Damien Le Talek igraju zajedno u Monpeljeu

S obzirom da Škuletićev važeći ugovor ističe u junu, teško je govoriti o pozajmici, utisak je da je vreme za definitivnu promenu sredine.

RepublikaFoto: Starsport
40 Utakmica i 28 pogodaka u dresu Partizana

Na ''Transfermarktu'' se Škuletićeva vrednost procenjuje na 800.000 evra, a narednih dana osluškivaćemo signale iz Humske u vezi eventualnog interesovanja crno-belih kada je u pitanju potencijalni povratak fudbalera koji će u januaru napuniti 30 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading