Saša Ilić spasava vaterpoliste Partizana!

Autor: Todor Petković

Sport

28.12.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Ilić u misiji pomoći vaterpolistima Partizana! Posle burnih par nedelja vaterpolo klub Partizan dobio je novo rukovodstvo. Na vanrednoj sednici skupštine kluba izabran je novi upravni odbor, sa Mirkom Bradajićem na čelu, koji će vršiti ulogu predsednika tog tela.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Među ostalim članovima nalaze se i trojica koji su svoje mesto imali i u prethodnom sazivu, među kojima su legenda crno-belih bivši fudbaler Saša Ilić, Marko Pavkov i Dragan Bakvić, koji su svojim radom zaslužili da ostanu. Ostatak odbora čine bivši golman reprezentacije Denis Šefik, Mladen Manojlović i dr Stefan Kmezić. Na sednici skupštine prisustvovalo je od 22 od 38 članova, a pored upravnog odbora, teme su bile kako vratiti klubu stari sjaj jer se već duže vreme nalazi u nezavidnom položaju. Odblokirati račune i stabilizovati klub biće prve obaveze tek postavljenog rukovodstva.

Sednici nisu prisustvovali bivši rukovodioci kluba (smenjeni 2. decembra) Aleksandar Šoštar i Zoran Avramović, koji su bili na Banjici, ali su sedeli u obližnjem restoranu. Bivši predsednik Avramović, kao i kapiten Nikola Radonjić, dobili su ispisnice iz kluba.

Zahteve, koje je pročitao Dejan Radulović, izneli su i navijači Partizana, a zatraženo je da se nova uprava potrudi da stabilizuje klub, kao i da im se obezbede dva mesta u skupštini. Napomenuto je i da neće ostati nemi ukoliko rukovodstvo krene da se ponaša bahato.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading