Turci poslali prvu jasnu ponudu na Marakanu: Ovo je Zvezdin odgovor!

Autor:

Sport

27.12.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je rada da mu dozvoli da ide, ali ne po bilo koju cenu, pa će Ričmond Boaći morati da sačeka neku bolju ponudu od one koju je, barem prema pisanju lokalnih medija, za 26-godišnjeg napadača spremila Konja.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći i Milan Pavkov

Lokalni listovi naime pišu da je Konja spremna da plati 900.000 evra kako bi Boaćija dovela u Anadoliju, ali to neće biti ni izbliza dovoljna suma da crveno-bele ubedi da puste napadača iz Gane.

Zvezda sama je izdvojila čak 2.500.000 evra kako bi ga vratila iz Đengsua i jeste da Boaći nije igrao kao u prvom mandatu u Ljutice Bogdana, ali je ipak to igrač koji joj je svojevremeno doneo 5.500.000 kad je išao u Kinu.

RepublikaFoto: Starsport
Italija, Srbija, Kina ponovo Srbija i sada možda Turska...

Sada bi Zvezda prihvatila i manje, recimo između 2.500.000 i 3.000.000 evra, ali za sumu od 900.000 neće se ni pregovarati. Što će reći da će morati da sačeka neki drugi klub, Konja ipak nije ni prilazila pomenutim sumama, barem ne u dosadašnjem poslovanju.

Podsetimo, saudijski mediji pisali su da bi Boaći mogao da pojuri i Al Itihad koji ove zime ostaje bez Aleksandra Prijovića, ali tu informaciju nismo mogli da potvrdimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading