(VIDEO) Dve golčine srušile Lamparda! Arteti bod, Anćelotiju tri na debiju!

Autor:

Sport

26.12.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sautemptona napravili su najveće iznenađenje u mečevima koji se igraju za “Boksing dej” u Engleskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakav gol!

Sautempton je sa dva prelepa gola savladao Čelsi 2:0 i tako naneo poraz timu Frenka Lamparda samo nekoliko dana posle pobede “Plavaca” nad Totenhemom.

Prvo je u 31. minutu mladi Obafemi zakucao loptu u gornji desni ugao gola Kepe, a u 73. minutu pobeda domaćina je overena posle neverovatne akcije na sredini terena.

Posle mnogo razmenjenih pasova lopta je stigla do Nejtana Redmonda koji je samo ubacio loptu u gol.

 

 

Mikel Arteta na prvom meču na klupi Arsenala nije uspeo da dođe do pobede. Dan Gosling je doveo Bornmut u vođstvo u 35. minutu, a u drugom poluvremenu Obamejang je uspeo samo da donese remi svom timu. Mogao je Bornmut i do celog plena, ali im je u 81. minutu poništen gol. 

Kristal Palas je bio bolji tim na meču sa Vest Hemom, ali je tim iz Londona poveo preko Snodgrasa. Ipak Džordan Aju je napravio veliki preokret. Prvo je asistirao Kujateu za 1:1, a onda je imao sjajan solo prodor za 2:1. 

Aston Vila je došla do jako bitnih bodova u borbi za opstanak pošto je na svom terenu golom Hurihejna došla do pobede nad Noričom 1:0, a istim rezultatom je Everton savladao Barnli. Iako je Nik Poup sjajno branio na ovom meču na kraju je Kalvert-Luin doneo bodove Karlu Anćelotiju na debiju. 

Još jedan remi smo videli u Šefildu gde je Votford poveo golom Delofeua, ali ipak "Stršljenovi" nisu uspeli da ubeleže drugu pobedu zaredom, pošto je sa penala izjednačio Norvud.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading