Nove promene u Superligi!

Autor:

Sport

26.12.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je sudeći prema najavama Zajednice Superlige, elitno srpsko takmičenje će doživeti određene promene u rasporedu. Kako prenosi Sportski žurnal, Zajednica je poslala Izvršnom odboru FSS predlog promene kalendara takmičenja za prolećni deo prvenstva. Izmene su uslovljene odlaganjem 21. kola sa 14. decembra na 15. februar jer su Crvena zvezda i Partizan jednu od dve odložene utakmice odigrali tek u poslednjem jesenjem terminu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

U nastavku prvenstva prva „radna” sreda biće 26. februara kad bi trebalo da se odigraju utakmice 23. kola. Umesto 4. drugi vanredan termin uslediće 18. marta. Za taj datum bile su planirane utakmice četvrtfinala kupa, ali sugestija Zajednice je da se pomere za 8. april.

Do tada ima dovoljno vremena da Takmičarska komisija FSS zakaže poslednji meč osmine finala Partizan - Spartak ŽK.

Plej-of i plej-aut počinju u četvrtak 16. aprila, jer je tri dana kasnije Vaskrs. Sledeća 32. runda je u sredu 22. aprila.


Kraj prvenstva predviđen je, kao i ranije, 20. maja. Sezona će se ipak, završiti finalnom utakmicom Kupa četiri dana kasnije. Polufinale Kupa igraće se 6. maja.

Baraž mečevi za Superligu zakazani su za 23. i 27. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading