Ogromni planovi u prestonici Nemačke: Herta sprema veliko pojačanje, Grujić dobija ozbiljno društvo u Berlinu!

Autor:

Sport

26.12.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak je spreman i kako dani prolaze jedno po jedno ime izbija na videlo. Jasno je da Herta želi da u drugi deo sezone uđe snažnija, a to ne može sa aktuelnim sastavom, pa je trener Jirgen Klinsman dostavio upravi predlog koga bi trebalo angažovati tokom januara. Javna je tajna da klub iz Berlina napada Granita Džaku (Arsenal) i Marija Gecea (Borusija Dortmund), a u planu ima još jedno poznato ime – Julijana Drakslera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemac vraća sunarodnika u domovinu!

Nemački reprezentativac ne igra kod Tomasa Tuhela, skupio je tek osam utakmica ove sezone u dresu Pari Sen Žermena, novi trener Herte želi brzinu po bokovima u manevru i zato se obratio Draksleru sa idejom da ga dovede na Olimpijski stadion.

Zasad, prema tvrdnjama Le Parizijena, 26-godišnji fudbaler nije baš raspoložen da menja sredinu i spreman je da odradi ugovor do kraja (2021), makar po cenu sedenja na klupi ili tribinama.

S druge strane, nemački mediji sugerišu da bi Draksleru bilo bolje da se vrati u Bundesligu i ima zakucane minute u dresu Herte, jer će tako biti bliži spisku Joahima Leva za učešće na Prvenstvu Evrope.

A to bi trebalo da mu je cilj. Herta je raspoložena i da ga dovede makar na pozajmicu, pa da se od leta pregovara o otkupu, ali sam igrač u ovom trenutku odbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Julijan Draksler

Ono što je jasno jeste da Herta neće žaliti novac za pojačanja.

Letos je u klub došao investitor Lars Vindhorst, najavio da će dati oko 200.000.000 evra za jačanje kadra i sad je samo na Jirgenu Klinsmanu da izabere koga hoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading