Alarm na Marakani: Arapi vide Boaćija kao prvu zamenu za Prijovića!

Autor:

Sport

26.12.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla je definitivno ljubav između Aleksandra Prijovića i Al Itihada. Otkako je za trenera došao Hank ten Kate, za srpskog napadača više nema mesta u timu, tako da će u januaru doći do razlaza. Al Itihad je već krenuo u potragu za novim napadačem, a kako piše arapski portal Okaz, u užem izboru su dvojica igrača. Jedan je – Ričmond Boaći! Špic Crvene zvezde se pominje i kao prvi favorit da dolazak, jer uživa veliki ugled zbog golova kako na superligaškoj, tako i na međunarodnoj sceni.

RepublikaFoto: Starsport
Centarfor šampiona Srbije na ceni!

Fudbaler iz Gane je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Crvenu zvezdu, postigao je šest golova, a za dva je asistirao. On je već jednom odlazio sa Marakane, bio je član kineskog Đangsua, pa se potom vratio u redove srpskog prvaka.

S obzirom na to da crveno-beli imaju u igračkom kadru još dvojicu klasičnih napadača, Milana Pavkova i Tomanea, ne bi bilo iznenađenje da Boaći u januaru zaista ode sa Marakane.

Drugi kandidat da bude novi napadač Al Itihada je engleski fudbaler Luis Graban, golgeter Notingem Foresta.

Graban ima 31 godinu, promenio je veliki klub klubova na Ostrvu, a sada je član Šumara, za koje je postigao 10 golova na 22 utakmice ove sezone.

Još jedan novajlija u Al Itihadu trebalo bi da bude argentinski vezista Alehandro Hil, koji dolazi iz Rozarija i trebalo bi u naredna dva dana da potpiše ugovor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Još uvek nepoznata sudbina...

Što se tiče Aleksandra Prijovića, za kojeg Grci „pale vatru“ pričom da je na pragu prelaska u Olimpijakos, portal iz Arabije kaže da su jedine dve opcije koje su stigle na sto Al Itihada od Bešiktaša, koji bi da otkupi srpskog fudbalera i od Šarže iz Emirata, koja bi ga uzela na pozajmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading