MBAPE: Očekivanja su ogromna

Autor:

Sport

28.09.2017

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiljan Mbape se nije upisao u strelce protiv minhenskog Bajerna ali je sa dve asistencije doprineo pobedi svog tima u drugom kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očekivanja su ogromna: Kilijan Mbape

- Naša priča je tek počela. Znamo da smo pružili sjanu igru protiv velikog tima. Očekivanja su ogromna, što je normalno posle transfera kluba. Tu smo da svaki meč pobedimo - izjavio je mladi Francuz za "Kanal plus".

Marko Verati je prokomentarisao Mbapeove partije koje pruža,

- Kilijan je neverovatan, ima tek 18 godina, a kakve partije pruža. Trudimo se da mu pomognemo, kao i on što želi svakim danom da napreduje. Srećni smo što ga imamo, igra protiv Bajerna daće mu još više na samopouzdanju.

Kapiten Parižana, iskusni defanzivac Tijago Silva smatra da je ekipa dobila puno dovođenjem Mbapea i Nejmara i da će mnogi timovi imati sada više poštovanja prema njima.

Klub sa "Parka prinčeva" u narednom kolu Lige šampiona gostuje Anderlehtu 17. oktobra, dok ih u subotu očekuje prvenstvena utakmica protiv Bordoa od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading