Ibra diktira pravila: Milan izmenio uslove, 30. decembar dan odluke!

Autor:

Sport

25.12.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović je obnovio pregovore sa Milanom. A sada je otkriveno gde je zapelo, pa transfer još uvek nije završen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ranije je objavljeno da su razgovori prekinuti, ali je nova informacija da je ponovo uspostavljen kontakt.

Navodno je ranije Ibrahimoviću ponuđen šestomesečni ugovor uz opciju produžetka na godinu dana, ali pod uslovom da Milan izbori plasman u neko od evropskih takmičenja.

U novom "planu" se navodi da bi potencijalni produžetak saradnje mogao da zavisi samo od Ibrahimovićevih igara u Milanu, bez obzira na poziciju na tabeli koju ostvari tim u Seriji A.

Uprava Milana se nada da će dogovor biti postignut u narednih nekoliko dana, kao i da bi Ibrahimović mogao da se javi u klub do 30. decembra.

Mediji dodaju i da Napoli više nije zainteresovan za Ibrahimovića, ali se ističe i da bi doskorašnji trener italijanske ekipe Karlo Ančeloti rado video Šveđanina u Evertonu, na čiju klupu je nedavno seo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading