AZAR SE POHVALIO: Pobeda u Madridu najveća od osvajanja LŠ 2012. godine

Autor: Tanjug

Sport

28.09.2017

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Eden Azar pobedu u Madridu nad Atletikom u Ligi šampiona opisao je kao najveću u proteklih pet godina, odnosno od titule prvaka Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Azar briljira u dresu Čelsija

Čelsi je na premijernom nastupu Atletika na novom stadionu "Vanda Metropolitano" u LŠ slavio golom Mišija Batčuaija za 2:1 u poslednjim sekundama meča.

 - Ovo je najveća pobeda u Ligi šampiona otkad sam u klubu. Izgledali smo veoma dobro, kao pravi snažan tim u elitnom takmičenju, od prvog do poslednjeg zvižduka sudije. Utakmica u Madridu pokazuje nam koliko jak tim imamo sa odličnim pojedincima. Međutim, morali smo više golova da postignemo, a nekad je dobro da pobediš u finišu - rekao je Azar.

Azar, koji je iz Lila došao u Čelsi posle osvajanja trofeja Lige šampiona 2012. godine, pohvalio je strelca pobedonosnog gola i svog zemljaka Batšuaija kome je bilo dovoljno samo osam minuta da bude junak.

 - Zato je i ušao na teren, da pokuša da se upiše u strelce. Mi smo tu da kreiramo. Srećan sam zbog golova Morate i Mišija, vrhunski su igrači. Obojica zaslužuju sve to.

Ujedno, fudbaleri Čelsija naneli su prvi poraz Atletiku posle 11 utakmica u evropskim takmičenjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading