Gvardiola iskren: Ne znam da li zaslužujem novi ugovor!

Autor:

Sport

23.12.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da planira da ostane na klupi "građana" i naredne sezone, uprkos glasinama da bi uskoro mogao da napusti šampiona Engleske.

Pep Gvardiola

Španski stručnjak u dosadašnjem delu karijere nije vodio nijedan klub više od četiri godine, a ranije ovog meseca je negirao da u njegovom ugovoru postoji klauzula koja bi mu omogućila da ode iz Sitija u junu. Njegov sadašnji ugovor sa engleskim klubom traje do leta 2021. godine.

Sitijeve šanse za treću uzastopnu titulu trenutno nisu najsjajnije, pošto ima 11 bodova manje od vodećeg Liverpula, uz utakmicu više. 48-godišnji Gvardiola istakao je i da njegova budućnost u klubu nije samo do njega.

- Ovo mi je četvrta sezona, sledeća će biti peta jer ću pokušati da ostanem i naredne. U pitanju je dug vremenski period. Neverovatno sam dobar ovde, ali moram da vidim da li zaslužujem novi ugovor. Nivo se povećao, očekivanja su veća i videćemo možemo li da se izborimo sa time, nije samo do mene. Sada nas čeka kratka pauza sa porodicom, priprema za utakmicu sa Vulverhemptonom i odmor. Imaćemo vremena da razmišljamo o tome u budućnosti- rekao je Gvardiola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading