Najbolji igrač otišao iz Radničkog!

Autor:

Sport

23.12.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Radničkog Nermin Haskić novi je igrač japanskog kluba Omija Ardija, saopštio je klub iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

Napadač iz Bosne i Hercegovine je pre dva i po meseca produžio ugovor sa Radničkim do juna 2021. godine i tako niškom timu obezbedio dobru zaradu u ovom transferu.

Kako navodi Radnički, posao s japanskim klubom obavljen je na obostrano zadovoljstvo, a Haskić je ovim angažmanom rešio svoju egzistenciju.

Nermin Haskić (30) je na Čair stigao u julu 2018. godine i za godinu i po dana je odigrao 60 utakmica u svim takmičenjima i postigao 35 golova.

U sezoni 2018/2019. postigao je 24 gola u Super ligi Srbije Srbije, okitio se priznanjem za najboljeg strelca lige i bio jedan od najzaslužnijih za istorijski uspeh Radničkog i naslov vicešampiona Srbije.

Radnički je u saopštenju dodao i da "na stolu ima još dve ozbiljne ponude za svoje igrače iz dva respektabilna evropska kluba".

- Ostaje da se vidi da li će ti poslovi biti realizovani, jer klub pre svega želi da što više ojača svoje redove u nastojanju da na proleće ponovo izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope - zaključuje se u saopštenju Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading