Srbin i Kavani stižu u Atletiko?

Autor:

Sport

23.12.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Pari Sen Žermena Edinson Kavani dogovorio je prelazak u madridski Atletiko najkasnije na kraju sezone, prenose španski i italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani

Fudbaleru iz Urugvaja ugovor sa PSŽ-om ističe u junu naredne godine, ali je već sada odlučio da promeni sredinu i utanači uslove trogodišnje saradnje sa Atletikom.

Mediji pišu i da postoji mogućnost da se Kavani već u januaru preseli u Španiju za simbolično obeštećenje, u zavisnosti od dogovora dva kluba, kako ne bi 32-godišnji napadač na letos otišao besplatno.

Kavani je šest i po godina član PSŽ-a, sa 196 golova prvi je strelac u istoriji kluba, ali je ove sezone u senci Maura Ikardija.

Atletikov plan posle Kavanija je dolazak Nemanje Matića iz Mančester junajteda, kome takođe ističe ugovor na kraju sezone. Ipak, Matića žele i italijanski klubovi, pre svih Inter na čelu sa trenerom Antoniom Konteom, sa kojim je uspešno sarađivao u Čelsiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading