Istorijski debakl "rosonera" - Boban: Ovo je sramota, ne Milan!

Autor:

Sport

22.12.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante potpuno su uništili Milan u 17. kolu italijanske Serije A. Atalanta je ostvarila pobedu od 5:0 na domaćem terenu i time dodatno udaljila Milan od pozicija koje vode u Evropu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Na poluvremenu je bilo "samo" 1:0, a strelac je bio Alehandro Gomes u desetom minutu.

Atalanta je vrlo lako mogla i ubedljivije da vodi na pauzi, ali posle nje nisu dugo čekali da dođu do novih golova.

U 61. minutu Mario Pašalić je duplirao prednost, a samo dva minuta kasnije bilo je 3:0 pogotkom Josipa Iličića.

Slovenac je u 72. minutu postigao svoj drugi gol jednim efektnim udarcem sa distance, dok je na konačnih 5:0 postavio Luis Muriel u 84. minutu.

Milan je uputio tri šuta ka golu protivnika, nijedan nije otišao u okvir i može se zaključiti da "rosoneri" nisu imali nijednu pravu šansu tokom svih 90 minuta.

Sportski direktor Milana Zvonimir Boban bio je vidno nezadovoljan nakon debakla njegovog kluba u Bergamu.

- Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berluskonijev Milan za godinu dana ili šest meseci, ali moramo da napredujemo. Protekla dva meseca su očajna, još i današnji poraz... Moramo da se probudimo i reagujemo. Ovo neće biti lep Božić- rekao je Boban.

Ekipa Breše ispustila je pobedu na gostovanju Parmi. Breša je do drugog minuta nadoknade vodila pogotkom rezerviste Marija Balotelija. On je u 72. minutu postigao vodeći gol za svoj tim, inače četvrti u sezoni. U igru je ušao samo deset minuta ranije. Ipak, u nadoknadi je Alberto Grasi izjednačio, pa je meč završen bez pobednika (1:1).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading