Novi izazov za Real: Barsina rapsodija protiv Alavesa!

Autor:

Sport

21.12.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone su na "Kamp Nou" savladai ekipu Alavesa sa ubedljivih 4:1 i tako pobegli Realu na tri boda razlike, uz meč više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Na Barsino vođstvo čekalo se 14 minuta, kada je Suarez sa desne strane poslao preciznu loptu za Grizmana, koji ju je odlično zahvatio na petnaestak metara od gola i poslao u mrežu - 1:0.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Barselona duplirati vođstvo, a posle nekoliko propuštenih prilika domaćeg tima, u 45. minutu akcija kroz sredinu, na kraju lopta odlazi na desnu stranu za Vidala, koji snažnim šutem šalje loptu iza leđa golmana Pačeka - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle desetak minuta igre u nastavku, Pons vraća neizvesnost i smanjuje na 2:1.

Trinaest minuta potrajala je nada gostiju u eventualno iznenađenje, a onda Leo Mesi rešava sve dileme. Suarez ga je proigrao na oko 25 metara od gola, Mesi je krenuo kratko u solo prodor, a onda raspalio po lopti koja završava na pravom mestu - 3:1.

Do kraja, još jedna lopta završila je u mreži Alavesa, i to u 75. minutu, kada je Suarez realizovao jedanaesterac za domaće - 4:1.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading