Lajpcig preokretom do čela tabele, Bajern za 3 minuta srušio Volfsburg!

Autor:

Sport

21.12.2019

16:40 >> 20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je upisao tri uzastopne pobede i približio se vodećim ekipama na tabeli, pošto je bio bolji od Volfsburga sa 2:0 u okviru 17. kola Bundeslige.

Fudbaleri Bajerna

Volfsburg je na ''Alijanc Areni'' pružio odličan otpor, dugo je mreža gostiju ostala netaknuta, ali u 86. minutu, na asistenciju Tomasa Milera sa desne strane, 18-godišnji holandski fudbaler Džošua Zirkci postiže ključni gol za Bajern na ovoj utakmici - 1:0.

Sve se dogodilo samo tri minuta pošto je mladi Holanđanin ušao u igru umesto Kutinja.

Od tog trenutka, ''Vukovi'' su potpuno pali, pa je Bajern već u 88. minutu duplirao prednost posle munjevite akcije, koju je na asistenciju Levandovskog završio Gnabri, postavivši konačnih 2:0.

Lajpcig je pred svojim navijačima savladao ekipu Augsburga sa 2:1 i probio se na lidersku poziciju, bar na par sati dok Menhengladbah ne odigra svoj meč protiv Herte u Berlinu.

Utakmica nije dobro počela za Lajpcig, jer je Augsburg  poveo već posle osam minuta igre, golom Niderlehnera.

Njihovo vođstvo trajalo je čitavih sat vremena, do 68. minuta, a onda počinje preokret favorizovanog domaćina. Tada je Lajmer doneo izjednačenje Lajpcigu, a za vođstvo se pobrinuo Patrik Šik, dvanaest minuta kasnije.

Sve dileme oko pobednika je u finišu meča otklonio Poulsen, svojim golom u 90. minutu, za konačnih 3:1.

Keln je golom Kordobe u 39. minutu savladao Verder sa 1:0, a istim rezultatom, ali kao gost Leverkuzen je slavio u Majncu. Gol odluke u toj utakmici postigao je Alario u poslednjim trenucima nadoknade vremena.

Jedini remi ovog popodneva viđen je u Gelzenkirhenu, gde je Šalke, bez povređenog Nastasića, igrao 2:2 sa ekipom Frajburga.

Serdar je u 26. minutu doveo Šalke u vođstvo, gosti su početkom drugog poluvremena iz dva penala stigli do preokreta, golovima Petersena i Grifoa, a bod Šalkeu doneo je Kutucu u 80. minutu meča.

Fudbaleri Herte i Menhengladbaha remizirali su bez golova (0:0) u 17. kolu Bundeslige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading