Čefefin: Deki me iznenadio, želim mu sve najbolje u Zvezdi

Autor:

Sport

20.12.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin došao je u Beograd i pričao je između ostalog i o angažmanu Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slovenac iznenađen odlukom Stankovića da preuzme Zvezdu

- Iznenadio me malo. Deki je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi - istakao je prvi čovek UEFA.

On je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem izjavio da je UEFA spremna da pomogne oko ulaganja u izgradnju stadiona širom zemlje.

- Volim da dođem u Srbiju, u njoj se osećam kao kod kuće. Sastanak sa predsednikom Vučićem bio je dobar, pričali smo u vezi poboljšanja infrastrukture i planovi su dobri. Nadam se da će za par godina Srbija biti jedna od boljih zemalja po tom pitanju - rekao je Čeferin Tanjugu.

Na pitanje da li je bilo razgovora o izgradnji Nacionalnog stadiona, koji se planira u Beogradu, Čeferin je odgovorio da je bilo priče o više projekata.

- Razgovarali smo o više projekata, ali ne konkretno, jer nismo imali vremena. Apsolutno želimo da pomognemo, imamo sjajnu saradnju sa FSS i pomoći ćemo koliko možemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading