Rak mi uzeo oca, zato ću pobediti!

Autor:

Sport

20.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni italijanski list Gazeta delo sport uručio je Siniši Mihajloviću (50) nagradu "Legenda" zbog borbe koju Srbin vodi protiv akutne leukemije. Posebno priznanje, van svih kategorija, savršen je dokaz da je trener Bolonje ostavio neizbrisiv trag na Apeninima, najpre sačuvavši tim sa "Enio Tardinija" u Seriji A, a zatim i hrabrom borbom sa zlokobnom bolešću.

Siniša Mihajlović

Stručnjak rodom iz Borova ganuo je emotivnim govorom sve prisutne na gala svečanosti u Milanu, dotakavši se i pokojnog oca, pa neki od gostiju nisu krili suze.

- Naklonost ljudi sa svih strana sveta mi je pomogla. Nisam želeo da budem heroj. Jednostavno, moj način je suočavanje sa problemom, a ne bežanje od istog. Razlog zbog kog sam nastavio da vodim ekipu je jer se tako osećam živim. Najvažnije je da ne izgubite želju za borbom - rekao je Mihajlović i prisetio se pokojnog oca Bogdana.

- Pamtim kad mi je otac kupio kožnu loptu na buvljoj pijaci, a sećam se i prvih kopački. Najviše žalim što nisam imao priliku da ga zagrlim posledinji put. Bolovao je od raka i preminuo. Sad, kad pijem grapu, cugnem jednu za njega, jednu za sebe - u dahu je pričao Siniša, ohrabren rečima majke Viktorije i brata Dražena.

Miha je posebnu zahvalnost istakao supruzi Arijani, bivšoj TV voditeljki i njihovih šestoro dece.

- Arijana je nalik meni, veliki borac i jdina osoba koja ima veća mu*a od mene. Kad se čoveku desi ovo što se meni desilo, shvatite da je porodica osnov svega, jedini izvor snage. Kada vam ne ide, familija je tu - zaključio je Bolonjin trener.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading