Lesteru je 2:0 najopasniji rezultat, Matić asistirao u pobedi Junajteda.

Autor:

Sport

18.12.2019

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lester siti je poveo protiv Evertona u Liga kupu sa 2:0 u prvom poluvremenu, ali je tim Brendana Rodžersa zamalo prosuo ovo vođstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Idu dalje i u kupu

Blickrig Lestera u tri minuta je doveo "Lisice" u veliku prednost. Golovima Medisona u 26. i Evansa u 29. minutu poveli su gosti, pa je delovalo da je meč gotov. 

Nije se Everton predavao, pa je Dejvis smanjio na 2:1 u 70, a u 91. minutu do izjednačenja je svojim golom doveo Lejton Bejns. Iskusni kapiten Evertona bio je jedan od tragičara pošto je promašio jedan penal u penal-seriji koja je odvela Lester dalje. 

U druga dva meča bili su sigurni timovi iz Mančestera. Junajted je savladao Kolčerster 3:0 golovima Rašforda i Marsijala, uz jedan autogol Kolčestera. Nemanja Matić je asistirao kod prvog gola.

Siti je u mešovitom sastavu savladao Oksford 3:1.Poveli su "Građani" golom Kansela, a onda je Oksford izjednačio. Ipak dva pogotka Sterlinga donela su prolaz dalje timu Pepa Gvardiole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading